Motoros társkereső

 Motoros társkereső


Nincs is annál szebb mint mikor két motoros
Fotó: tiktok: @emilylylylyyyy

Hogy mi a baj a motoros társkeresőkkel? Hát az egyetlen és a legnagyobb probléma hogy nincs. Pontosabban van egy.....az az másfél. 

Először is beszéljünk arról az egyről. A google-n rákeresve motoros társkereső szavakra bead különböző találatokat de konkrét weboldalakat akik ezzel foglalkoznak, olyanokat nem igazán.  Kivéve az, az egy, aminek a nevében benne van a motor és a társkereső szó is. 

Ezzel a weboldallal egyetlen problémám van amit leszámítva egyébként egy tökéletes oldal lehetne. Ami nekem nem tetszik benne hogy az oldalra rákattintva elindítja az ember a regisztrációt végig kíséri a folyamaton, megadod e-mail címed, felhasználóneved, jelszavad, életkorod, tulajdonképpen minden adatod... 

A bemutatkozó a szöveget hogy mi érdekel, mi foglalkoztat, fel kell töltened fotót, különben nem enged tovább majd belépés után közli veled a tarifát, ami nem kevés. Nincs ezzel baj, csak ezt lehetne regisztráció előtt, vagy közben is közölni a felhasználóval, hogy mennyi az annyi és milyen funkciókhoz jut hozzá így,  főleg, hogy minden egyéb társkeresőnek, vannak ingyenes részei, személy szerint ezt nem éreztem korrektnek.

Mi az amire azt mondtam, hogy  0.5? Még 2019- ben indult egy weboldal, ami bikerbook névre halgatott, indulása első napján regisztráltam is, az nagyon jó kis oldal volt,  az egyetlen gond csak annyi, hogy 2 hét után leállt, és már 5 éve a weboldalra kattintva azt írja, hogy fejlesztés alatt...biztos jó lesz, hogy ha egyszer elkészül. 🤔

Megfordult a fejemben, hogy  csinálok egy motoros társkereső oldalt,  ez még nincs elvetve, hiszen a mai világban, már nem olyan bonyolult a weblap szerkesztés. 

Motoros szerelem

Nincs is annál szebb, mint amikor két ember egymásra talál, és hogy ha mind a ketten motorosok vagytok, az hab a tortán. Mi lehetne jobb annál, hogy ha mind a kettőtöknek ugyanaz az életérzése? 

A nagy ő nem hull az ölünkbe

Ha ez így működne, sok motoros minden bizonnyal egész nap dobálgatná a bukósisakot. 

A női motoros minden bizonnyal eléggé misztikus. Kicsit titokzatos, és mindenképp szerintem minden férfi szíve megdobban, mikor meglátja,hogy a bukosisakból, egy befont haj ereszkedik ki. Szerencsére nem a középkorban élünk és a szebbik nem tagjai is képviselik magukat a motorosok körében. 

Egy Bikergirl a hölgyek között is a legvagányabbak, mert valljuk be, nem egy kifejezetten női sportnak indult a motorozás.  Mégis, hogy ha mind a ketten motorosok vagytok,  az maga a főnyeremény.

Mennyire tudnak motorozni a motoros hölgyek? Mennyire ügyesek? Nagyon! Jó magam is többször mentem el motorozni,  és kifejezetten sokat tanított, és tanulhattam tőle.  Igaz, ő jóval korábban,  kezdte a motorozást mint én,  és nem kis tempót diktáló lovasoktól tanult, de azt kell, hogy mondjam, hogy sokkal jobban,  érthetőbben át tudta adni a tudását. 

Talán annak köszönhető, hogy kicsit máshogy látják a nők a világot, kicsit kifinomultabbak, érzékenyebbek, és máshogy állnak sok dologhoz. Amíg a férfiak mindent erővel akarnak megoldani, ők nem feltétlen. Más szemmel látják a világot,  és talán pont ezért ilyen ügyesek a motorozásban, mert nem mindent erővel akarnak megoldani. 

Hiszen a motorozáshoz elengedhetetlen,hogy  érzékenyen, finoman kezeljük. 

Nincs is szebb mint a motoros lánykérés
Motoros lánykérésnél nincs is szebb

TOP 5 ok, hogy miért jó ha a párod motoros

  1. Nem féltékeny: Nem fog féltékenykedni, hogy ha elmész motorozni, mert ő is tudja, hogy miért nem vagy aktív a facebookon, vagy messengeren. Nem fogja érdekelni,hogy miért nem veszed fel a telefont
  2. Szabad szellem: A motorosok gyakran szabad szelleműnek és kalandvágyónak ismertek. Ha te is ilyen vagy, imádni fogod a spontán kirándulásokat, a nyílt úton töltött időt és a közös felfedezéseket. 
  3. Adrenalindús élmények: A motorozás izgalmas és adrenalindús élmény lehet. Ha szeretsz pörögni, a mikor együtt motoroztok remek módja lehet annak, hogy kielégítsd az izgalom iránti vágyadat.
  4. Közösség: A motorosoknak gyakran egy nagyszerű, erős közösségük van. Ha a párod motoros, te is bekapcsolódhatsz ebbe a közösségbe, és új barátokat szerezhetsz, akikkel megoszthatod a szenvedélyeteket.
  5. Egyedülálló romantika: A motorozás egyedülálló és romantikus élményt nyújthat a pároknak. A közös túrázás a nyílt úton összeköthet benneteket, és felejthetetlen emlékeket szerezhettek.
Az a tipikus mondat, hogy miért nem írsz egész nap? Hol voltál? Mit csináltál? Kivel voltál? 
Nah, hogy ha motoros a párod, ilyen kérdések kétlem,hogy  felmerülnek.

A Facebook és egyéb közösségi média tele van a honlapokkal ellentétben motoros társkereső csoportokkal amiben mind mind több ezer tag van. Bár ezeknek is megvan a hátrányuk valahol, mert vagy úgy írsz bókot,hogy  15.000 ember látja még, ami nem túl előnyös,  vagy a másik opció, hogy  egyből privát üzenetet írsz,  amit nem biztos,hogy mindenki díjazni fog. De jobb híján nem nagyon marad más opció. Viszont nagyon jó társaság van bennük,  sok poénnal, és mindenképpen érdemes követni ezeket a csoportokat.

Német motoros pár a naplementében
Fotó instagram: Emi Ly


Végezetül mindenképp ejtenék pár szót azokról a Facebook csoportokról is,  ahol nem motoros hölgyek keresnek motorost aki viszi őket egy vagy több körre motorozni.

Na ez az igazi húsdaráló. Valamiért mindig az a kép lebeg a szemeim előtt mikor ezekben a csoportokban körbenézek mikor a boltos kiteszi a portékát a polcra.

Nem tudom hogy a világ többi országában is így van-e de valljuk be magyarországon igenis meg-meg nézegetik hölgyek a motorosokat talán azért mert kicsit rossz fiúk vagyunk vagy csak szimplán macsós dolog motorozni Vagy amolyan fétis mint ahogy az egyenruhás emberekhez is vonzódnak a nők.

Említhetnénk a hátsó ülés kiadó, vagy egyéb motoros és utas kereső csoportokat is,  ahol  valljuk be, senki sem élete párját szeretné megismerni, akivel el lovagolhat a naplementében. 

Elég kevés ezekben a csoportokban az olyan uriember, aki önzetlenül bárkit vinne magával. Jellemzően  cserébe valamilyen ellenszolgáltatást várnak a motorosok, mindenki saját fantáziájára bízom, hogy  milyet. Általában a motorosok jó is kötik,hogy ha lehet akkor hány kilogramm stb stb  hölgy legyen az utas, és ezek a számok inkább közelitenek az 50-hez, mint a 70-hez. Sokan q hátszínt is meghatároznák szerintem,ha tehetnék, nem mint ha az bármit is befolyásolna a motorozásban. 

Mindig meg kell gondolni, hogy ki mögé ülünk fel



Félreértés ne essen, nem szeretném leszólni vagy negatív kritikával illetni ezeket a csoportokat, én is vittem idegent is, ismerőst is motorral, hozzáteszem, hogy én nem szeretek utassal motorozni. Ami a probléma szerintem, hogy ha vadidegen hölgyek ülnek fel idegen motorosok mögé. A  motorozás igen csak veszélyes is lehet, és nagyon nem  mindegy, hogy milyen a pilóta.

Sok csaj utálta már meg a motorozást, mert mikor elösször vitték őket, a pilóta szerette volna megmutatni,hogy mit bír a gép,  és természetesen meg is mutatta, aki kicsit félősebb, vagy nem ismeri a motorokat azokban mély nyomot hagy ez, és lehet, hogy soha többet nem ülnek motorra. Mindenképpen érdemes előbb kicsit összeismerkedni, és meghatározni bizonyos irányvonalakat, hogy ki mit szeretne, és mit nem.



Megjegyzések

Népszerű Cikkek

Búcsúzás Gősi Arnold motoros Testvérünktől

IV. Országos Motoros Fagyizás Soltvadkerten

Hogyan kell gumit füstölni?

Motoros rendezvények találkozók, Fesztiválok